EVU RY TÄHTISEURA RY - SUOMALAINEN URHEILU LOISTAA TÄHTISEURASSA!

Tähtiseura-ohjelma on Olympiakomitean, lajiliittojen ja liikunnan aluejärjestöjen laatuohjelma, joka kehittää ja tukee suomalaisen urheilun keskeistä vahvuutta: seuratoimintaa.

Tähtimerkin saaneet seurat muodostavat Tähtikuvion, joka loistaa kirkkaampana kuin tähdet yksinään. Tähtikuviossa jokainen voi urheilla ja liikkua omalla tasollaan ja kohti omia tavoitteitaan yhä suuremman taustatuen avulla. Tähtimerkki on myös lupaus laadusta nykyisille ja uusille jäsenille sekä heidän lähipiirilleen ja tukijoille.

Tähtimerkki on osoitus modernista, ketterästä ja inhimillisestä toimintatavasta, joka sopii kaikille liikkujille. Se vastaa erilaisten liikkujien tarpeisiin, mutta myös kehittyy heidän mukanaan. Entistä laajempi tuki mahdollistaa paitsi liikunnan säilymisen osana ihmisen eri elämänvaiheita, myös alustan kehittyä huippu-urheilijaksi.


Tähtimerkki

EVU on lasten ja nuorten Tähtiseura ja seuralla on oikeus käyttää Tähtimerkkiä osoituksena ja lupauksena seuratoiminnan laadusta. Seuran auditointi hyväksyttiin 16.12.2020.

Tähtiseura-polku alkoi vuoden 2020 alussa osa-alueiden Johtaminen ja hallinto, Urheilutoiminta, Seuran ihmiset ja Aineelliset resurssit työstämisellä seuran sisällä ja yhteistyössä Kiekko-Vantaa Idän sekä Jääkiekkoliiton edustajan kanssa. Yhteiset sparraushetket siivittivät molempia seuroja kehitystyössä eteenpäin ja EVUn toiminnanjohtaja Tero Koskiranta kannustaakin seuroja tekemään rohkeasti yhteistyötä. Yhdessä sovituista aikatauluista on helpompi pitää kiinni ja näin homma etenee. Lisäksi yhteiset keskustelut laajentavat näkemyksiä erilaisista toimintatavoista ja kehitysideoita syntyy yhdessä tehokkaammin.

Murole haluaa kiittää kaikkia seuran toimijoita, jotka tekevät sydämellään työtä lasten ja nuorten eteen. Arki ratkaisee ja ihmiset ovat kaikki kaikessa. Se miten olemme toistemme kanssa vuorovaikutuksessa ja miten kohtelemme toisiamme. Kiitos Tähtimerkistä kuuluu siis kaikille seuran ihmisille!

EVU on Etelän alueen kolmas seura ja koko Suomessa kahdeksas Tähtiseura-tunnuksen saanut jääkiekkoseura.